Függőben lévő opciók

függőben lévő opciók
Regisztráció Aktuális szorzók A Fogadás módosítása funkcióval lehetősége van választások hozzáadására, cserélésére vagy eltávolítására, valamint a tét növelésére a mérkőzés előtti és élő fogadásoknál, ha azok még nincsenek kiértékelve. Például függőben lévő 3-as gyűjtőjét három 2-es gyűjtőre módosíthatja. A Fogadás módosítása funkció akkor érhető el, ha a Felvehető most funkció elérhető a fogadásában szereplő minden rendezetlen választásra és ha a fogadás kimenetele még nem adott.

Használja a Rendszerbeállítások szerkesztőben található Vegyes fület a különféle vegyes rendszerbeállítások megadásához. A vegyes rendszer beállításokhoz: Az Eszközök fülön válassza a Rendszerbeállításokat, majd a Vegyeset.

A Vegyes fül jelenik meg a Rendszerbeállítások szerkesztő ablakban. A Kézbesítési címek besorolása alatt válassza a Kézbesítési címek besorolása mint Lakossági vagy Üzleti jelölőnégyzetet a Kézbesítési címek automatikus osztályozásához a címérvényesítés során.

4.1.1. Összes bejegyzés

Törölje ezeket a jelölőnégyzeteket, ha nem akarja automatikusan csoportosítani a rendeltetési hely címeket, amikor az automatikus cím jóváhagyás történik. Tipp: Ez a jelölőnégyzet csak akkor jelenik meg, ha a UPS engedélyezte.

függőben lévő opciók

Törölje a jelölést ebből a jelölőnégyzetből, ha nem akarja automatikusan érvényesíteni a Harmadik fél vagy a Címzett ügyféladatait a szállítmány feldolgozása során. A WorldShip automatikus letöltése alatt válassza ki a WorldShip legutóbbi verziójának automatikus letöltése jelölőnégyzetet, hogy a WorldShip-frissítések automatikusan letöltődjenek számítógépére.

Miután letöltötte a frissítést, telepítheti bármikor.

Összes bejegyzés

Az Automatikus frissítés funkció jelölőnégyzetét választva engedélyezi a WorldShip automatikus frissítését. A WorldShip-frissítések telepítése alatt megadhatja az időpontot, amikortól a WorldShip életbe lépteti a frissítést.

Szerző: Torma László Könyv 0 A Bejegyzés menü Összes bejegyzés pontját választva láthatjuk a korábban megírt bejegyzéseink listáját, azok szerzőjét, kategóriáját, címkéit, a kapcsolódó hozzászólások számát, valamint a közzététel időpontját. Ha a hozzászólások száma melletti kis szövegbuborék színe kék, az azt jelzi, hogy a bejegyzéshez függőben lévő hozzászólások tartoznak.

Megjegyzés: Csak akkor lehetséges az időpont megadása, ha a WorldShip éppen fut. Ha a WorldShiphez érkezett frissítés, de az alkalmazás be van zárva, a frissítés a program következő elindításakor lép életbe. A WorldShip két halasztást engedélyez, majd megtörténik a frissítés.

Kattintson a lefelé nyílra a Csomagfelvételi kérelem opciók négyzetben, és válasszon ki egy opciót.

Ellenőrizd az emailedet!

A választásai automatikusan előjegyeznek egy UPS Intelligens csomagfelvételt, és felkérik a felhasználót a UPS Intelligens csomagfelvétel előjegyzése előtt. Kattintson a lefelé nyílra a UPS Intelligens csomagfelvételi nyilvántartás ok ürítése mezőben, és válassza ki, hány napig akarja megtartani az egyes Csomagfelvételi kérelmi szám PRN bejegyzéseket.

A következők közül választhat: 7 nap, 30 nap, 90 nap és nincs. Ha az Egyik sem-et választja, akkor a PRN-ek határozatlan ideig megőrződnek.

Ha kérdésére nem talált választ, megtekintette a további GYIK-eket is?

Jelölje be a UPS Függőben lévő opciók Pickup előjegyzése olyan ügyfélkódhoz, melyek nem kapnak csomagfelvételt az ügyfélkód kijelölésével négyzetet egy UPS Smart Pickup automatikus előjegyzéséhez a WorldShip indításakor, a nap végén vagy a naptári nap módosulásakor.

Kattintson a lefelé mutató nyílra és válasszon ki egy feladót; ennél a feladónál nem lesz csomagfelvételi terv megadva a UPS Smart Pickup szolgáltatásánál.

függőben lévő opciók

Tegye a következők valamelyikét: Kattintson az Alkalmazás gombra a Rendszer beállítások szerkesztő fülön tett változtatások elfogadásához és a Rendszer beállítások szerkesztő ablak nyitva tartásához. Kattintson az OK gombra a Rendszer beállítások szerkesztő fülön tett változtatások elfogadásához és a Rendszerbeállítások függőben lévő opciók ablak bezárásához. Kattintson a Mégse gombra a Rendszerbeállítások szerkesztő fülön tett változtatások elvetéséhez és a Rendszerbeállítások szerkesztő ablak bezárásához.

függőben lévő opciók

vélemények